Informatikai fejlesztések a beszerzések fázisában

Az NKE informatikai fejlesztéseinek fókuszában jelenleg a következő beszerzések állnak:

  • Szerver, storage beszerzése: A szerződés már megkötésre került és a szállítás várhatóan egy hónapon belül megtörténik. Ez a lépés segíteni fogja az NKE informatikai infrastruktúrájának bővítését és hatékony működését.

Ezenkívül az alábbi beszerzések is a szerződéskötés fázisában vannak, miután a kiírás és a döntés is megszületett:

  • Hálózati eszközök bővítése: Az új hálózati eszközök bevezetése lehetővé teszi az NKE számára, hogy továbbfejlessze és optimalizálja a belső kommunikációs és adattárolási rendszereit.
  • NMSDB licenctámogatás beszerzése: Ez a licensz beszerzési folyamat hozzájárul az NKE hálózati menedzsment és felügyeleti rendszerének hatékony működéséhez, biztosítva a szükséges támogatást és frissítéseket.
  • MS Windows Server 2022 Datacenter beszerzése: Az új Windows Server verzió bevezetése jelentős előrelépést jelent az NKE informatikai rendszerének modernizálásában. Ez a beszerzés lehetővé teszi az NKE számára, hogy az legújabb technológiai megoldásokkal dolgozhasson és hatékonyabban szolgálhassa ki a felhasználókat.

Ezek az informatikai fejlesztések és beszerzések összességében hozzájárulnak az NKE digitális infrastruktúrájának fejlődéséhez és a szervezeti hatékonyság növeléséhez. A modern eszközök és licenszek biztosítják az NKE számára a stabil, hatékony és biztonságos informatikai környezetet, amely elengedhetetlen a folyamatos működéshez és a sikeres projektmenedzsmenthez.

 


Címkék: RRF