NKE Általános Készségfejlesztésére Irányuló Kezdeményezések

Az NKE folyamatosan törekszik arra, hogy hallgatói és dolgozói számára széleskörű és hatékony készségfejlesztési lehetőségeket biztosítson. Ennek érdekében elindítottuk az általános készségfejlesztést célzó tevékenységeket, melyek a következő területekre összpontosítanak:

  • Hallgatók kulcskompetenciáinak és transzverzális készségeinek fejlesztése gyakorlati képzéshez kapcsolódóan: A tervben szereplő programok és tréningek célja, hogy a hallgatók ne csak szakmailag legyenek felkészültek, hanem rendelkezzenek olyan általános készségekkel is, amelyekre szükség van a munkahelyi kihívások sikeres kezeléséhez. Ezek a képzések segítenek a hatékony kommunikációban, problémamegoldásban, csapatmunkában és más fontos készségekben.
  • Kari beszerzésekhez köthető képzésfejlesztési elemek: A projekt részeként olyan tréningek és programok kerülnek bevezetésre, amelyek segítik a kari beszerzéseket és azok hatékonyabb menedzselését. Ide tartoznak például a wargaming - gamifikációs tréningek, a döntéshozatali tréningek, valamint a vezetői és önismereti tréningek. Emellett a Cyber Aware Students for Public Administration (CASPA) program is fontos elemként szolgál az információbiztonság és az online biztonság tudatosságának növelésében.

Ezen kezdeményezések összességében hozzájárulnak az NKE állandó fejlődéséhez és a projekt kitűzött indikátorainak sikeres teljesítéséhez. Az intézmény elkötelezetten dolgozik azon, hogy hallgatói és dolgozói számára minőségi képzési lehetőségeket biztosítson, melyek segítik a szakmai fejlődést és a jövőbeli kihívások hatékony kezelését. A cél az, hogy az NKE hallgatói és dolgozói magas szinten rendelkezzenek mindazokkal a készségekkel és tudással, amelyek a mai dinamikus és változó világban szükségesek a sikeres karrierépítéshez és szakmai előrelépéshez.

 


Címkék: RRF